Vitrinskåp och varför nu är värsta tiden för bloggaren

Små, små förändringar kan ibland ge ett helt nytt intryck. Här hemma har vi uppdaterat i vitrinskåpen

Vitrinskåpet har fått hyllplan i trä och insidan av skåpen har målats i ljus, grå färg. Helt plötsligt känns de mycket mer rejäla och genuina, och ger ett något äldre intryck- precis som vi var ute efter.

Här ser ni några före-bilder:

Min plan var att fota ännu fler bilder på resultatet men det hann bli riktigt mörkt innan jag fick fram kameran idag. Vi som bloggar och instagrammar är helt beroende av det där underbara ljuset. Annars blir det inga vackra bilder. Och nu kommer det bara bli värre och värre innan det vänder igen. Men lovar att göra mitt bästa och fota de få timmar mitt på dagen som är möjligt. Tur att man är föräldraledig.

Vill passa på att tipsa om tävlingen som jag har tillsammans med ByOn design just nu- kolla två bilder bakåt i mitt insta-flöde. Ni har chans att vinna den här godingen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *